Prinsesskalas

Hej.
 
   Idag ska jag på prinsesskalas. Och nej, jag ska inte hjälpa någon liten tjej på hennes kalas, min kompis ska ha ett prinsesskalas... Jag vet inte varför hon vill ha det, hon sa: Klä ut er till prinsessor så ska vi dricka te och vara prinsessor... Själv tycker jag inte om ideén eftersom vi är liiiite gamla för det, men det tycker väll hon är kul...
Jag orkar seriöst inte ha på mig en superfin klänning och klackar och sånt, för är det bara jag som hatar när man måste sitta i superfina kläder i timmar och sen börjar det bli super obekvämt? Aja, så jag kommer klä ut mig till "sleeping beauty". Alltså jag kommer ha pyjamas och sen sminka mig "som en prinsessa" (  :/  ) för hon sa inget om att man behövde ha klänning, och hon sa att man fick vara vad som helst, bara att man skulle vara en prinsessa av något slag :)
   Sen är det bara jag nu som aldrig vet vad man ska köpa åt någon när dom ska ha en fest? För det ända hon sa var nagellack, och då kommer säkert alla köpa det och det är ju lite tråkigt. Och om man köper något hon inte sagt att hon vill ha blir jag alltid lite orolig att hon inte gillar det! 
  Men hoppas ni har haft och får en fortsättningsvis bra helg <3
 
- girltyping

RadGirl <3

Hej.
 
Förlåt för superdålig uppdatering dom här senaste två dagarna, man det händer alla någon gång. 
Jag har haft mycket att göra dom här senaste dagarna, och har helt glömt bort bloggen. Superledsen för det och hoppas ni fortfarande stannar här :) 
 
Men iallafall, i förrigår och igår och idag har jag och Radgirl haft typ en girlsday tre dagar... (?). Vi sov alltid över hos henne och vi typ festade ensamma hela tiden haha. Vi bakade cupcakes, som blev superdåliga, dom sjönk ihop hela tiden, vi såg på bratz the movie typ tre gånger. Nu kan vi typ alla repliker, hehe. Sen så gjorde vi lunch, åt lunch, hade party med oss själva och sen typ var vi typ helt vilda ett tag, sen vanliga, sen vild, sen trötta. Ah, ni förstår säkert. 
 
- girltyping
 
 

Tankar

Hej.
 
Är det bara jag som har längtat tills hösten för att kunna ha varma, mysiga kläder, beanies osv? Tror inte det. 
Men när jag väl ska sätta på mig något "höstigt" hittar jag bara vår och sommarkläder :/ Jag har massa t-shirt, och massa långärmade tröjor, som inte är så varma. Och ingen snygg varm jacka heller... Jag har allt för sommarn, men nästan inget för hösten, tror jag kommer behöva höstshoppa snart haha.
 
Men aja, på skolan idag hade vi svenska, och det var kul, vi skulle skriva en historia. Och jag ha kommit längst på att skriva, alltså med antal sidor, och jag blir så irriterad när alla bara "wow, du skriver så mycket" "kommer du inte bli författare?" "hur hinner du?". Jag förstår att det är komplimanger, men kanske senare, för jag vill arbeta. Och sen känns det också som om jag då blir dum mot andra, för dom som skrivet bara lite mindre än mig får ingen uppmärksamhet, och det tycker inte jag om. Alltså, det är ju kul att få komplimanger men jag vill ju inte då att andra ska frysas ut, förstår ni?

Mina katter också, eller min katt för att vara exakt, bara en gör detta, äter upp mina laddare. Och nej, jag menar inte äta upp, jag menar söndertuggade. Alltså, dom fungerar inte då, och då kan ju inte ladda något. Så för tex, min datorladdare blev "uppäten" så nu har jag varit tvungen att låna hennes laddare 24/7... Det är ganska jobbigt för hon behöver också ladda sin dator...
 
- girltyping